top of page

Hvem sir et portræt noget om?

Når jeg skyder portrætter er jeg ALTID – altid påvirket af den amerikanske fotograf Ricard Avedon.

Hans portrætter er super enkle - ofte skudt på hvid ensartet baggrund. Modellen er i fokus - tilsyneladende handler portrætfotografiet om at afsløre eller fange et ærligt autentisk glimt af modellen – meeeeen der er noget andet også . . . .

Avedon anerkendte, at han som fotograf har kontrol, hvorfor modellen bliver et redskab til at udtrykke en kunstnerisk vision – og ikke en måde at udtrykke sandheden om modellen.

Jeg har sakset dette Ricard Avedon citat:

“There is no truth in photography. There is no truth about anyone’s person. My portraits are much more about me than they are about the people I photograph. Her under: 2 formidable portrætter af Ricard Avedon.

Per Fløngs blog

Det her er stedet, hvor jeg deler mine tanker om fotografering.  
 

Jeg elsker at fotografere. Det er sjovt, det er udfordrende og for mig blir det aldrig bare rutine, fordi ethvert billede lokker med kreative ideer. 

De bedste billeder er for mig enkle. Enkle i udtryk og med klare budskaber.

Portrætfotografiet har de senere år fascineret mig mer og mer - så det er nok især det jeg vil blogge om.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page