top of page

Inspireret af Avedon

Portrætfotografiet har min helt store interesse, og som jeg før har skrevet, er jeg meget inspireret af Richard Avedon - således også i dette portræt af Silje. Jeg har ikke bestemt plan når jeg laver et portræt. Portrætfotografering er en samtale - hvor jeg ofte taler en del og modellen svarer ved at ændre mimik og udtryk - og pludselig er den der.

Jeg ved næsten altid når jeg skyder et godt portræt - det er magisk - modellen er foreviget og portrættet inviterer til samtale: Hvem er personen? Hvad er han eller hendes tanker - drømme - forventninger?

Hvem er fotografen? Hvad er han eller hendes tanker - drømme - forventninger?

Per Fløngs blog

Det her er stedet, hvor jeg deler mine tanker om fotografering.  
 

Jeg elsker at fotografere. Det er sjovt, det er udfordrende og for mig blir det aldrig bare rutine, fordi ethvert billede lokker med kreative ideer. 

De bedste billeder er for mig enkle. Enkle i udtryk og med klare budskaber.

Portrætfotografiet har de senere år fascineret mig mer og mer - så det er nok især det jeg vil blogge om.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page