top of page

7 personer + en hund - sir mer end 1000 ord!


Hvad gir man i fødselsdagsgave - til manden, der har alt? En lampe, der også er en kaffemaskine? En golfbold, der selv kommer retur? En lang tale fyldt med rim og rammende adjektiver. Jeg vil anbefale, at samle dem som fødselaren holder af - anbringe dem i en sofa, kalde på menneskets bedste ven. Når alt det er på plads i en sofa - er det faktisk ingen sag at skyde et gruppeportræt, der sir mer end 1000 ord! Teknikken bag: Canon 1dx To softboxe fra Prophoto - en til hovedlys og en til at gi hvid bagrund. F 9 - 1/160, ISO 200.

Per Fløngs blog

Det her er stedet, hvor jeg deler mine tanker om fotografering.  
 

Jeg elsker at fotografere. Det er sjovt, det er udfordrende og for mig blir det aldrig bare rutine, fordi ethvert billede lokker med kreative ideer. 

De bedste billeder er for mig enkle. Enkle i udtryk og med klare budskaber.

Portrætfotografiet har de senere år fascineret mig mer og mer - så det er nok især det jeg vil blogge om.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page