top of page

Stokroser er svære

Mit sommerhus i det sydfynske øhav er omgivet af stokroser. Jeg holder meget af dem, de bidrager til at indramme mit sommerhus med røde farver og feriestemning. Men stokroser er svære at fotografere, fordi det tit blæser (det udfordrer fokus og lukketid) og fordi jeg helst vil fotografere dem i modlys. Løsningen er her. Jeg brugte mit vindstille drivhus og en enkelt flash til at bløde lyset op. Den ægte sol gennemlyste stokrosens kronblade og min flash blødte lyset op i skyggesiden.Hozzászólások


Per Fløngs blog

Det her er stedet, hvor jeg deler mine tanker om fotografering.  
 

Jeg elsker at fotografere. Det er sjovt, det er udfordrende og for mig blir det aldrig bare rutine, fordi ethvert billede lokker med kreative ideer. 

De bedste billeder er for mig enkle. Enkle i udtryk og med klare budskaber.

Portrætfotografiet har de senere år fascineret mig mer og mer - så det er nok især det jeg vil blogge om.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page